top of page

PensionTech vraagt meer samenwerking!

Technologische innovatie in de pensioensector is duur en vereist specialistische kennis op het snijvlak van data, technologie en compliance. Het is daarom zonde om schaarse kennis en kunde alleen in te zetten binnen de eigen silo of oplossingen geïsoleerd uit te rollen. Lees het artikel in de laatste versie van Pensioen Bestuur en Management, ‘Pensioen Bestuur en Management nr. 1 2022 Beleggen, vooruitkijken’.


Het onafhankelijke PensionLink platform van HYFEN zorgt ervoor dat kennis, ervaring en technologie kosten efficiënt gedeeld worden. En dat reeds operationele branchebrede oplossingen voor Mijnwaardeoverdracht.nl en levensbewijzen (Attestatie de Vita) sneller voor meer deelnemers beschikbaar kunnen worden. Daar zijn we als gehele sector bij gebaat.

Met early adaptors en gebruikers van het Pensionlink platform als APG, PGGM, Nationale-Nederlanden en Blue Sky Group en nog belangrijke grote en kleinere spelers in de onboarding fase is oproep aan alle fondsen en hun pensioenuitvoerders INNOVEER MEE! Wil je meer weten? Plan dan nu een demo afspraak.


PBM2201 binnenwerk 46-47
.pdf
Download PDF • 471KB

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page