top of page

Hyfen als full-service software en cloud partner voor gereguleerde markten.

Hyfen heeft een breed portfolio aan software en cloud oplossingen voor financiële markten.

PensionLink

Het platform dat pensioen eenvoudig, veilig en persoonlijk maakt.

Het PensionLink platform is de centrale digitale schakel die jou en je pensioenpartners verbindt met efficiënte, realtime en altijd geheel compliant data-uitwisseling. Geef deelnemers een compleet overzicht van hun financiële situatie, en biedt begeleiding bij belangrijke life-events. Voeg snel en gemakkelijk nieuwe functionaliteiten, klantreizen en diensten toe aan je online portaal. Met PensionLink voldoe je continu aan de hoogste standaarden op het gebied van security, privacy en compliance.

Onderscheidende klantreizen

Met PensionLink kun je gebruik maken van klantreizen, die samen met de pensioensector zijn ontwikkeld, volledig personaliseren per pensioenuitvoerder en doelgroep. Activeer, informeer en begeleid deelnemers bij hun financiële situatie en keuzes, met real-time data en gevalideerde processen. Dit alles zonder zorgen over integraties, implementaties of compliance. PensionLink is het plug & play platform dat deelnemers een unieke en persoonlijke ervaring biedt.

1

Activatie

3

Op maat

5

Handelingsperpectief

7

Coaching

Klantreizen

2

Persoonlijke situatie

4

Financiële fitheid

6

Keuzebegeleiding

8

Uitvoering op 1 platform

Zet Mijnwaardeoverdracht.nl in om waardeoverdrachten te faciliteren voor deelnemers

Met Mijnwaardeoverdracht.nl kunnen deelnemers opgebouwde pensioenen gemakkelijk overdragen. Deelnemers krijgen real-time inzicht in hun persoonlijke situatie en huidige opbouw van het pensioen. Na het vergelijken van offertes kan met een paar klikken de waardeoverdracht direct worden geïnitieerd. Bespaar tijd, kosten en voorkom fouten door het automatische en geïntegreerde proces. Mijnwaardeoverdracht.nl is het platform dat deelnemers helpt om de beste keuze te maken voor hun financiële toekomst.

Potjes samenvoegen

Een betere deelnemerservaring met Attestatie de Vita

Met Attestatie de Vita kunnen levensbewijzen volledig digitaal aangevraagd en automatisch verwerkt worden. Deelnemers hoeven enkel een app te downloaden en een QR-code te scannen. De identiteit wordt geverifieerd met een gezichtsscan op basis van de NFC-chip in het paspoort of ID-kaart. Attestatie de Vita maakt levensbewijzen voor zowel de uitvoerder als de deelnemer tot een fijne en efficiënte ervaring.

ADV Facescan

Financieel fitte deelnemers met behulp van Fytter

Met Fytter geef je deelnemers inzicht in hun financiële fitheid op basis van een fitscore, gebaseerd op een wetenschappelijk model dat houding en gedrag meet. Deelnemers worden geactiveerd om aan de slag te gaan met hun financiële toekomst door een next best action die past bij hun fitscore. De resultaten van de Fittest kan je tevens gebruiken om gepersonaliseerde klantreizen aan te bieden. Fytter is een plug & play platform dat je volledig kunt integreren en personaliseren in je eigen systemen en dienstverlening.

Fytter potje

Maak je applicatie geschikt voor de financiële sector met de Hyfen Compliant Cloud

Voldoe aan de strengste eisen op het gebied van o.a. security en compliance die gelden voor de financiële sector met onze Compliant Cloud. Bied je applicatie als een SaaS oplossing aan, met de voordelen van cloud native technologie, automatische updates en 24x7 ondersteuning. Je maakt gebruik van de ISAE3402 Type II en SOC2 Type II rapportages die Hyfen heeft, en we helpen je om voorbereid te zijn op de DORA wetgeving die in 2025 ingaat. De Compliant Cloud maakt jouw applicatie geschikt voor financiële markten.

Compliant Cloud

Compliant software voor de financiële sector

Vertrouw op Hyfen om nieuwe of bestaande software door te ontwikkelen, transformeren en compliant te maken om te voldoen aan de hoge security en compliance eisen in de financiële sector. Hyfen werkt als één team samen met jouw team om software te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren die aansluit bij jouw specifieke expertise en behoeften. Hyfen neemt ook de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer, de beveiliging en de optimalisatie van de software, zodat jij je kunt focussen op je core business.
Custom Compliant Software

Hoe kunnen we jou helpen?

Leer ons kennen

bottom of page