top of page

Over Hyfen

Wij ondersteunen de digitale evolutie van het Pensioen Ecosysteem

Software- en Cloudoplossingen waarbij Compliance centraal staat. Daar kan je op vertrouwen bij Hyfen.

Ons verhaal

Ontstaan in het APG Groeifabriek om gezamenlijk met het pensioenecosysteem oplossingen te ontwikkelen. Van 10 teamleden in 2020 naar ruim dertig specialisten in 2024, gezamenlijk zetten we ons elke dag in om deelnemers een geweldige pensioenervaring te bieden. We geloven in Hyfen in de kracht van de samenwerking met de sector om gezamenlijk diensten te ontwikkelen die volledig geïntegreerd zijn. Met Real-time data deelnemers helpen aan een betere financiële toekomst. Daar doen we het voor.

Onze kernwaarden

Om Hyfen een prettige plek te maken om te werken en onze klanten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening hebben we vier kernwaarden waar we ons aan commiteren

Responsible

Punching above your weight

Quality in delivery

Working with A-Players

Onderscheidende werkwijze

Hyfen ontwikkelt oplossingen voor de Pensioen- en Financiële sector waarbij compliance, privacy en security vanaf dag 1 onderdeel van het ontwikkelproces zijn. We werken met je samen om je ideeën en eisen te vertalen naar een haalbaar en compliant ontwerp, en om je oplossing te bouwen, te testen en te beheren op ons Compliant Cloud platform. Met Hyfen kun je je focussen op je business en je klanten, terwijl Hyfen zorgt voor de technische, operationele en compliance aspecten.

Hyfen Werkwijze
Compliant

Altijd compliant

Hyfen is de ideale partner voor financiële organisaties die moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van compliance, privacy en security. We beschikken over ISAE3402 Type II en SOC2 Type II verklaringen en met behulp van onze Compliance Wrapper kunnen we jouw bestaande applicaties geschikt maken voor gebruik in de financiële sector. Ons in-house Legal & Compliance team is altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en helpt om jouw oplossing klaar te maken voor de DORA en de AI act.

Altijd op zoek naar nieuw talent

Enthousiast geworden over Hyfen, onze klanten en de impact die jij kan maken? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Kijk snel welke vacatures we open hebben staan en ook als er momenteel geen passende rol openstaat nodigen we je uit om contact op te nemen.

Op zoek naar talent

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page