top of page

Custom Compliant Software

Responsible software voor gereguleerde markten

Hyfen als full-service software partner voor financiële organisaties die dienen te voldoen aan hoge compliance vereisten.

Compliant software

Compliance vereisten zijn onderdeel van het ontwikkeltraject vanaf dag 1 in de design fase. Geen zorgen over het kunnen voldoen aan regel- en wetgeving.

Responsible software

Hyfen neemt de volledige ownership over de software. Oplossingen worden ontwikkelt voor de lange termijn, op een duurzame wijze met kwalitatieve documentatie en er wordt geen onnodige data verzameld.

Bestaande software

Het ontwikkelteam van Hyfen kan jouw bestaande applicatie(s) in beheer nemen, doorontwikkelen en compliant maken.

Custom Compliant Software

Over Custom Compliant Software

Als 1 team

Het ontwikkelteam van Hyfen wordt onderdeel van jullie Product- of Projectteam. Gezamenlijk stellen we roadmaps op, stellen we prioriteiten en worden sprints gedefinieerd. Altijd de zekerheid dat de business expertise, prioriteiten en vereisten goed geïmplementeerd worden in de software. 1 gezamenlijk team waarbij Hyfen per fase altijd de juiste expertise aansluit.

Full-service software partner

Hyfen gaat verder dan het enkel realiseren van software. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het realiseren van de benodigde software; van de design fase tot, security, realisatie, doorontwikkeling en het operationeel beheer. Een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) voorziet in de juiste zekerheden en garanties voor het gebruik.

Responsible Software

Hyfen ontwikkelt oplossingen vanuit het ‘Responsible Software’ gedachtegoed. Zo onderzoeken we altijd of er reeds bestaande oplossingen zijn die hergebruikt of aangepast kunnen worden, is documentatie niet optioneel en worden oplossingen altijd voor de lange termijn ontwikkelt. Er wordt kritisch gekeken naar welke data er van gebruikers bijgehouden dient te worden en enkel het noodzakelijke wordt opgeslagen. We hanteren bij Hyfen de hoogste kwaliteitseisen voor code en laten deze voor productiereleases uitgebreid testen.

Compliant

Vanuit Hyfen is het Compliance Team vanaf de eerste dag in de design sprint betrokken. Zij analyseren aan welke Nationale of Europese regel- en wetgeving voldaan dient te worden en welke impact dit heeft op de software. Een Compliant Blueprint is standaard onderdeel van onze dienstverlening en biedt de zekerheid dat aan de hoogste vereisten voldaan kan worden. Zo inventariseren en auditen we onder andere alle gebruikte technologische (onder)leveranciers op het gebied van security, privacy en compliance.

Bestaande software moderniseren

Uitdagingen om bestaande software door te ontwikkelen of compliant te maken gaan we graag aan. We begrijpen dat processen en gebruikers op kort termijn goed ondersteund dienen te blijven en lopen niet weg van een uitdaging. Op korte termijn kunnen we zekerheid bieden waarbij we direct het traject starten om gezamenlijk een roadmap voor de (nabije) toekomst te ontwikkelen. Voor het toevoegen van extra functionaliteit aan bestaande applicaties om deze volledig compliant te maken draaien we tevens onze hand niet om.

Compliant Cloud

Hyfen maakt voor het beschikbaar stellen van software gebruik van haar Compliant Cloud. Het in-house ontwikkelde platform voorziet in de hoogste vereisten op het gebied van Security, prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid. De Compliant Cloud beschikt over ISAE3402 Type II en SOC2 Type II verklaringen en voorziet in 24x7 beschikbaarheid van platformen en het bijbehorende beheer.

Waarom kiezen voor Hyfen als partner?

Hyfen is meer dan een leverancier van software oplossing en onze compliant cloud. Hyfen is je partner in het creëren van waarde en het bieden van geweldige gebruikerservaringen voor je klanten. Door samen te werken met Hyfen, profiteer je van de volgende voordelen:

1

Je verkort je time-to-market en verlaagt je kosten voor compliance, doordat je gebruik maakt van een kant-en-klaar compliant cloud platform en een set van tools en services die je helpen om compliant te blijven.

2

Je verhoogt je business focus en innovatiekracht, doordat je je kunt concentreren op het ontwikkelen van je unieke oplossing voor de financiële sector, terwijl Hyfen zorgt voor de technische, operationele en compliance aspecten.​

3

Je vergroot je klanttevredenheid en vertrouwen, doordat we gezamenlijk een oplossing leveren die veilig, privacyvriendelijk en compliant is, en die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van je klanten.

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page