top of page

PensionLink

PensionLink logo

Een betere pensioenervaring, kortere time-to-market, lagere kosten.

Het PensionLink-platform is de digitale schakel die alle partners binnen het pensioen ecosysteem verbindt met efficiënte, realtime, en altijd geheel compliant data-uitwisseling.

Real-time data

Krijg toegang tot real-time data door de vergaande integraties van PensionLink met alle pensioenpartijen, administratiesystemen en databronnen.

Geïntegreerde klantreizen

Personaliseer klantreizen voor deelnemers door uitgebreide integraties in eigen portals en speel pro-actief in op life-events.

Security, Compliance en Privacy by Design

Het PensionLink-platform en alle koppelingen voldoen aan de hoogste vereisten op het gebied van security, privacy en compliance.

Modulair inzetbaar

Het PensionLink-platform is volledig modulair inzetbaar om diensten en functionaliteit op maat aan te bieden. De verschillende lagen van het platform zijn naar wens inzetbaar op basis van de benodigdheden en beschikbare integraties. Maak bijvoorbeeld gebruik van een complete oplossing als Mijnwaardeoverdracht.nl of ‘embed’ specifieke onderdelen van klantreizen in eigen systemen en portalen.

UX

Hyfen ontwikkelt aansprekende en gebruiksvriendelijke websites en applicaties. Klantreizen en diensten kunnen ‘embedded’ in eigen websites en portals opgenomen worden. Huisstijlen, kleuren en logo’s worden automatisch aangepast om een persoonlijke ervaring te bieden.

Data

Door integraties met pensioenadministratiesystemen wordt real-time toegang tot hoge kwaliteit data gefaciliteerd. Data uit meerdere bronnen kan gecombineerd worden om relevante inzichten te geven aan deelnemers en pensioenbeheerders.

Compliant Cloud
Data
Business laag
UX Laag

Business

Voor het ondersteunen van de processen en workflows in de business heeft het PensionLink-platform een business laag. Hierin bevinden zich de (reken)regels die ervoor zorgen dat de data uit verschillende integraties wordt omgezet ter ondersteuning van klantreizen en de business rules aan de kant van de pensioenuitvoerder. De functionaliteit wordt ontsloten via moderne API's zodat deze ook losstaand ingezet kan worden.

Compliant Cloud

Geen zorgen over compliance, privacy en security. De Hyfen Compliant Cloud verzorgt de continuïteit van Hyfen’s klantreizen en diensten. Onze engineers monitoren 24x7 de beschikbaarheid en prestaties van onze diensten zodat deelnemers altijd een fijne gebruikerservaring hebben. De Compliant Cloud beschikt over ISAE3402 Type II en SOC2 Type II Assurance Reports.

Over PensionLink

Optimale dataflexibiliteit

PensionLink valt te integreren met alle pensioenadministratiesystemen, in veel gevallen is het zelfs plug & play. Het platform ontsluit op elk gewenst moment relevante realtime data die nodig is om deelnemers een eenvoudig en compleet persoonlijk overzicht van hun financiële situatie te geven. PensionLink faciliteert ook veilig en efficiënt het delen van data met andere financiële dienstverleners.

Security, Compliance en Privacy by design

Hyfen ontwikkelt het PensionLink platform volledig zelf volgens security, compliance en privacy by design principes. Alle onderdelen van het platform, de nauwkeurig vastgelegde afspraken, de interne en externe procedures en de selecte groep toeleveranciers en andere partners worden onafhankelijk geaudit voor ISAE 3402 Type II- én SOC 2 Type II assurance. Dat zijn de meest veeleisende frameworks binnen de financiële sector.

Pensioenpartners centraal

Wij ontwikkelen het PensionLink platform in nauwe samenwerking met het Pensioen Ecosysteem. De wensen en behoeftes van onze pensioenpartners staan daardoor altijd centraal bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit, klantreizen en (data)diensten. Experts van onze pensioenpartners worden actief betrokken in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden.

Fundament voor innovatie

Met onze kennis van de sector en innovatieve technologie ontwikkelt Hyfen doorlopend nieuwe klantreizen, diensten en contactmomenten. Deze nieuwe mogelijkheden kunnen we op ‘plug & play’-basis aansluiten op PensionLink, en integreren in de eigen online omgeving van onze pensioenpartners. Een betere pensioenervaring, tegen sterk gereduceerde kosten en time-to-market. Heb je ideeën voor klantreizen, neem vooral contact op!

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page