top of page

Biedt innovatie in sterk gereguleerde markten

Maak snel het verschil in sterk gereguleerde markten met innovatieve oplossingen.

Fintech

Over Fintech

Innovatie en hoge compliance vereisten

Je hebt een geweldig idee of product, de eerste feedback is erg positief en de pilot is een groot succes. Binnen de financiële sector liggen grote kansen om het verschil te maken door de inzet van innovatieve oplossingen. Het in productie nemen van de oplossing is in de praktijk vaak erg uitdagend. Het verwerken van gevoelige financiële informatie binnen een gereguleerde markt vraagt veel zekerheden op het gebied van Compliance, Security en Privacy. Maak gebruik van de expertise van Hyfen om jouw applicatie met een snelle time-to-market geschikt te maken voor de financiële sector.

Compliance kosten

Veel opdrachtgevers in de financiële sector vereisen certificeringen of accountantsverklaringen om te voldoen aan de eigen gestelde compliance vereisten of die van hun eigen klanten. Het kunnen bieden van ISAE3402 Type II en SOC 2 Type II verklaringen aan opdrachtgevers heeft een grote impact op je organisatie. Processen moeten veelal geprofessionaliseerd, vastgelegd en jaarlijks ge-audit worden. Heeft jouw organisatie de capaciteit om dit aan te kunnen en kan je de kosten hiervoor dragen? Hyfen heeft diepgaande ervaring met het compliant maken van applicaties voor gebruik in financiële sectoren en maak gebruik van onze Assurance Frameworks.

Compliance Wrapper

Biedt samen met Hyfen je applicatie volledig compliant aan binnen de financiële sector. Maak gebruik van onze Compliant Cloud om gemakkelijk te voldoen aan de hoogste Compliance en Security eisen en maak je geen zorgen meer over de 24x7 beschikbaarheid, monitoring en management van jouw applicatie. Extra monitoring, logging en audit trails worden geïmplementeerd en gemonitord. Het Compliance team van Hyfen ondersteunt verder met het beschikbaar stellen van de benodigde documentatie en je maakt gebruik van onze ISAE3402 Type II en SOC2 Type II verklaringen.

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page