top of page

Compliant Cloud

Maak jouw applicatie ISAE3402 & SOC2 Type II Compliant

Maak gebruik van de diepgaande compliance & technische kennis van Hyfen om jouw applicatie geschikt te maken voor sterk gereguleerde markten.

Volledig compliant

Jouw applicatie en de cloudomgeving worden onderdeel onderdeel van de uitgebreide Hyfen complianceframeworks ISAE3402 Type II & SOC2 Type II.

SaaSify

De Cloud Engineers van Hyfen maken jouw applicatie compliant en geschikt om als SaaS applicatie aan te bieden aan gebruikers.

24x7 ondersteuning

De Cloud Engineers van Hyfen monitoren en managen jouw applicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week. Geen zorgen meer over beheer & deployments.

Compliant Cloud

Over Compliant Cloud

Compliance wrapper

Vanuit de financiële sector worden hoge eisen gesteld op het gebied van Security en Compliance. Maak gebruik van de expertise en ervaring van Hyfen om jouw applicatie geschikt te maken om aan te bieden aan financiële instellingen. Hyfen neemt het volledig beheer van de applicatie over en voegt uitgebreide functionaliteit op het gebied van security, monitoring en logging toe om jouw applicatie te laten voldoen aan de gestelde eisen. Hyfen beschikt over ISAE3402 Type II en SOC2 Type II rapportages.

Verkort de ‘Time to market’

Het compliant maken van een SaaS applicatie duurt doorgaans 18 tot 24 maanden. In deze periode staat je business stil en kan je klanten niet helpen met de toegevoegde waarde van jouw applicatie. Met de Compliant Cloud van Hyfen verkort je de tijd om compliant te worden naar minder dan 3 maanden, is je applicatie snel ‘up and running’ zijn en houd je focus op het groeien van je business.

Infrastructure as Code

Om te voorzien in uitgebreide Audit trails, kwaliteit te kunnen garanderen en inzicht te geven in gebruikte componenten en configuraties maakt Hyfen gebruik van Infrastructure as Code. Er kunnen geen handmatige wijzigingen aan omgevingen doorgevoerd worden en elke wijziging wordt standaard gecontroleerd door meerdere engineers om de hoogste garanties af te kunnen geven.

Azure

Hyfen maakt gebruik van Microsoft Azure voor het aanbieden van haar Compliant Cloud. Maak gebruik van de uitgebreide functionaliteit die Azure standaard aanbiedt op het gebied van services en hoge beschikbaarheid. Applicaties worden standaard hoog beschikbaar gemaakt door gebruik te maken van meerdere Azure regions en waar nodig kan er binnen seconden opgeschaald worden om extra gebruikers of verkeer te verwerken.

Volledig Software-as-a-Service (SaaS)

Biedt jouw applicatie via het SaaS model aan bij gebruikers. De Cloud Engineers van Hyfen moderniseren waar nodig componenten zodat jouw applicatie volledig as a Service aangeboden kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente en veilige Cloud Native technologie als Kubernetes om jouw applicatie beschikbaar te maken voor gebruikers. Hiermee realiseren we de hoogste eisen op het gebied van security en schaalbaarheid.

Besteed je compliance zorgen uit

Hyfen neemt de verantwoordelijkheid over de beschikbaarheid van jouw applicatie. Na een uitgebreide intake en implementatie neemt Hyfen de verantwoordelijkheid voor het deployen van de applicatie, updates en alle benodigde infrastructuur. Dit doen we standaard 24 uur per dag, 7 dagen per week met uitgebreide Service Level Agreement (SLA’s) zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Secure by Design

Om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van Security en Compliance kunnen er geen risico’s genomen worden. Alle oplossingen die Hyfen aanbiedt zijn standaard Secure by Design. Dit realiseren we door de gehele leveranciersketen te inventariseren en auditen en enkel connectiviteit toe te staan naar systemen die goedgekeurd zijn. Uitgebreide security checks op de gebruikte applicaties worden aangevuld met uitgebreide Web Application Firewalling om actief verkeer te monitoren. Security is onze top prioriteit, elk moment van de dag.

Klaar voor DORA

Vanaf 2025 dienen veel financiële instellingen te voldoen aan vergaande Europese wetgeving: DORA. Hyfen biedt standaard veel van de benodigde controls om te voldoen aan de nieuwe gestelde eisen. Ga het gesprek aan met het Hyfen Compliance team om te onderzoeken hoe we jouw applicatie DORA ready maken.

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page