top of page

Verzekeren

Innovatie en nieuwe diensten zonder compliance zorgen

Biedt met een korte time-to-market nieuwe innovatieve en gepersonaliseerde diensten aan.

Verzekeraar

Over Verzekeren

Converterende klantreizen

Online het verschil maken met klantreizen als verzekeraar. Het binden van klanten wordt steeds uitdagender door de lage drempels om te switchen tussen aanbieders. Zet innovatieve klantreizen in om klanttevredenheid, loyaliteit en conversie te verhogen. Elke klant is uniek en verwacht ook snel informatie te zien die toegespitst is op zijn of haar persoonlijke situatie. Maak gebruik van realtime data om personalisatie mogelijk te maken, interactie op gang te krijgen en klanten te activeren. Gepersonaliseerde klantreizen die het verschil maken.

Compliance en kostenuitdagingen

De eisen op het gebied van Compliance, Security en Privacy worden steeds hoger. Dit heeft een direct impact op werkwijzes en operationele kosten. Het wordt steeds uitdagender om onderscheidende dienstverlening te bieden tegen concurrente tarieven. Het uitbesteden van processen aan gespecialiseerde partners biedt grote kansen op het gebied van kwaliteit, risicovermindering en schaalvoordeel. Maak gebruik van proven oplossingen die out of the box voldoen aan de hoogste compliance vereisten en gepersonaliseerde klantervaringen.

Cross-Sell mogelijkheden

Biedt klanten altijd het juiste product op het juiste moment aan. De persoonlijke situatie van klanten veranderen continu en zeker rondom life-events zijn er grote kansen om klanten verder te binden. Outdated informatie kan ruis veroorzaken wanneer communicatie niet gepersonaliseerd wordt en klanten niet relevante communicatie en diensten aangeboden krijgen. Maak gebruik van de juiste online tooling om klanten beter te begrijpen, informeren en activeren. Blijf relevant op elk moment.

Custom Compliant Software

Maak bestaande applicaties geschikt voor gebruik in de verzekeringssector met de Custom Compliant Software dienstverlening van Hyfen. Als full-service software partner voor financiële organisaties ontwikkelen, beheren en moderniseren we software op een verantwoorde en duurzame manier. Onze Compliance Wrapper biedt out of the box zekerheid op het gebied van regel- en wetgeving, security, privacy. Een compliant uitgangspunt die vergaande personalisatie en activatie mogelijk maakt.

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page