top of page

Diepgaande marktkennis gecombineerd met compliant oplossingen

Elke markt heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Hyfen combineert diepgaande marktkennis met compliance softwareoplossingen die het verschil maken.

Pensioen

Pensioen

Het nieuwe pensioenstelsel brengt veel veranderingen met zich mee. Deelnemers krijgen meer vrijheid en keuze, maar ook meer verantwoordelijkheid en risico. Hoe kun je als pensioenuitvoerder deelnemers optimaal begeleiden, informeren en activeren bij hun pensioenkeuzes? Hoe kun je samenwerken met alle partijen in het pensioenecosysteem om de dienstverlening te verbeteren, te innoveren en te besparen op kosten? En hoe kun je de deelnemers een geweldige pensioenervaring bieden die aansluit bij hun persoonlijke situatie en wensen?

Verzekeren

Als verzekeraar wil je je klanten de beste service bieden, maar ook inspelen op hun veranderende behoeften en wensen. Je wilt nieuwe en gepersonaliseerde diensten aanbieden die aansluiten bij de klantreis, de life-events en de situatie van elke klant. Maar hoe doe je dat zonder je zorgen te maken over compliance, security en privacy? En hoe zorg je ervoor dat je snel en flexibel kunt innoveren en concurreren in de markt?

Verzekeraar
Fintech

Fintech

Heb je een innovatief idee of product dat de financiële sector op zijn kop kan zetten? Wil je je klanten verrassen met nieuwe en gepersonaliseerde oplossingen? Maar loop je tegen de muur van compliance, security en privacy aan? Met Hyfen kun je je applicatie snel en veilig in productie nemen als SaaS applicatie zonder je zorgen te maken over certificeringen, audits of documentatie. Hyfen biedt je een Compliant Cloud, een Compliance Wrapper en een Assurance Framework om je applicatie volledig te laten voldoen aan de hoogste eisen. Zo kun je met een korte time-to-market innovatie bieden in sterk gereguleerde markten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Leer ons kennen

bottom of page