top of page

Lancering van Hyfen nieuwe stijlVandaag lanceren we onze nieuwe website met bijbehorend nieuw logo! Begin september 2020 zijn we als spin-off van APG begonnen als Hyfen B.V. Het nieuwe logo is simpeler en moderner. Deze nieuwe website sluit beter aan op wie we zijn en waar we voor staan: Partnership, samenwerking en vertrouwen.


Het is een goed moment om met trots onze nieuwe stijl bij Hyfen te lanceren. Deze stijl is eenvoudig, modern, krachtig, fris en overzichtelijk, net als onze dienstverlening. We hebben onze kernwaarden gedefinieerd en de visie en missie geformuleerd.


Onze Missie:

Ecosystemen laten werken, voor iedereen!

Wij geloven in gedeelde infrastructuur waarmee bedrijven kunnen samenwerken, zonder de privacy van gebruikers in gevaar te brengen. We bouwen een ecosysteeminfrastructuur die up-to-date gegevens en gestroomlijnde processen mogelijk maakt, terwijl de bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd en de privacy van individuele ecosysteempartners behouden blijft.Wij zorgen voor het schaalbare en modulaire platform, zodat jij je kunt focussen op het bieden van efficiënte en unieke klantproposities.

Onze Visie:

Wij willen mensen in contact brengen met hun pensioen om een soepele ecosysteeminteractie mogelijk te maken. Onze kernwaarden zijn daarom:

  • Streven naar positieve uitkomsten

  • Focus op de eindgebruiker

  • Partnerships, samenwerking, vertrouwen

  • Plezier


Trots op onze Nederlandse roots

In ons vorige logo kwam al de tulp naar voren die onze Nederlandse roots weergeeft. Vandaar dat ons logo wederom is geïnspireerd op onze tulp. Verder willen we de eenvoud benadrukken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, daarom een minimalistisch ontwerp.


Ons ecosysteem-visie

Onze nieuwe website heeft een look and feel van een ecosysteem, dus veel groen en natuurkleuren. Daarnaast is de nieuwe indeling op basis van vijf hoofdpijlers ingericht. Zo vindt de bezoeker snel en eenvoudig alle informatie over onze diensten. Er is een pagina waarop je nuttige informatie kunt vinden over pensioen gerelateerde wetenswaardigheden, blogs. Ook is er een pagina who is who waarop de teamleden worden voorgesteld.Tot slot heeft de site een chatfunctie, zodat gebruikers op een snelle manier kunnen communiceren met een medewerker van Hyfen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page