top of page

Introductie van onze nieuwe Hyfen collega’s!

Vandaag stellen we onze twee nieuwe collega’s voor, Arnoud & Rachid.Arnoud Bevers, Software Engineer bij Hyfen:

Arnoud Bevers is sinds begin maart 2021 begonnen bij Hyfen. Hij vertelt dat Karim, CTO van Hyfen, een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn keuze om bij Hyfen te gaan werken. In 2017, toen hij een stageplek zocht bij zijn vorige werkgever voor zijn HBO opleiding ICT software engineering had hij een sollicitatiegesprek met Karim en werd aangenomen in het blockchain team. Daarna toen hij een afstudeerstage zocht kwam hij Karim opnieuw tegen bij een Belgisch bedrijf, en werd hij daar aangenomen bij een blockchainproject in Leuven. Rachid Arredouani, onze andere nieuwe medewerker was toen overigens zijn stagebegeleider.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Hyfen te gaan werken?

Het begon met leuke en goede gesprekken met het management. Daarna heb ik gesprekken gehad met 2 teamleden van Hyfen, daar kon ik meteen vernemen hoe het allemaal in zijn werk gaat bij Hyfen. De werkwijze bij Hyfen sprak mij enorm aan. De werksfeer is toch wel anders dan bij een consultancy bedrijf. In een klein bedrijf heb je een totaal andere dynamiek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit, maar bovenal krijg je vertrouwen.

Ook het mee-ondernemen bij Hyfen vind ik echt heel fijn. Ik heb een minor Ondernemerschap gedaan en eerder zelf een onderneming gehad en vind het daarom superleuk om mee te werken in een nieuwe onderneming en zelf beslissingen te nemen.

Normaal gesproken speel ik altijd op safe en kies ik voor zekerheid, nu wilde ik wel eens een risico nemen om in een nieuwe start up te stappen. Tot nu toe heb ik geen spijt van deze keuze. Ik vind de collega’s allemaal leuk en er is een gezellige sfeer, je krijgt meteen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Heel belangrijk vind ik ook dat er complimentjes worden gegeven waardoor het vertrouwen wordt bevestigd.


Rachid Arredouani, Solution Architect bij Hyfen:

Rachid is begin april 2021 begonnen bij Hyfen. Net als Arnoud vertelt ook Rachid dat mensen met wie hij eerder gewerkt heeft een belangrijke rol hebben gespeeld in de keuze om bij Hyfen te komen werken. In 2017 heeft Rachid stage gelopen bij een consultancy bedrijf en daarna heeft hij zich opgewerkt van Developer naar Technisch analist en vervolgens naar Business analist. Toen Rachid hoorde dat Hyfen gestart was met een club mensen die hij al kende was een sollicitatie bij Hyfen voor hem een logische volgende stap.


Waarom heb je ervoor gekozen om bij Hyfen te gaan werken?

“Omdat ik al bekend was met de Hyfen projecten toen we nog bij APG werkten, heb ik ook bijgedragen aan het project mijnwaardeoverdracht.nl. Ik kende de mensen dus al. Toch wist ik toen nog niet dat Hyfen met hetzelfde project mijnwaardeoverdracht.nl doorgegaan was als Hyfen. Daarnaast ervaarde ik het werken met Karim altijd al heel prettig, want hij werkt zo’n beetje op dezelfde manier als ik. Werken met veel flexibiliteit en ook de bedrijfsprocessen kende ik al. De keuze was dus vrij snel gemaakt. Binnen een week was ik ingewerkt.” De switch van setting “corporate” naar “start-up” was ook iets dat ik graag wilde om mij nog verder te ontwikkelen op andere vlakken.”

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page