top of page

Hyfen maakt internationale uitbreiding van Ruler mogelijk met Hyfen Compliant Cloud

Inleiding

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat Hyfen een partnerschap is aangegaan met Ruler, een vooraanstaand Nederlands FinTech-bedrijf, als klant van zijn Compliant Cloud-oplossing. Deze strategische samenwerking is een belangrijke stap in de manier waarop Ruler zijn RegTech oplossing internationaal uitrolt. Door gebruik te maken van de expertise van Hyfen op het gebied van Compliant Cloudinfrastructuur en de ervaring met het ontwikkelen van robuuste softwareoplossingen, verzekert Ruler zich van een uitstekende uitgangspositie om groei te realiseren op de EU RegTech-markt.


Internationale uitbreiding

In de ambitie voor internationale expansie erkende Ruler de behoefte aan een vertrouwde partner om compliant cloudservices en deskundige ondersteuning te bieden voor het realiseren en ondersteunen van een robuuste en schaalbare FinTech applicatie. Door met Hyfen samen te werken, heeft Ruler gekozen voor een platform dat is ontworpen om de uitdagingen aan te kunnen van het opschalen van fintech-applicaties over de grenzen heen. Hyfen's uitgebreide ervaring in compliant cloudinfrastructuur zorgt ervoor dat de applicatie van Ruler zich naadloos kan aanpassen aan verschillende regelgevende kaders, vereisten voor dataprivacy en branchespecifieke compliancenormen in verschillende landen.


Voortdurende ontwikkeling: Regulatory Change module

Als onderdeel van deze samenwerking zal Hyfen de realisatie van de FinTech-applicatie van Ruler ondersteunen. De gecombineerde expertise van de ervaren professionals van Hyfen en de domeinkennis van Ruler zal innovatie bevorderen en een oplossing opleveren die voldoet aan de veranderende behoeften van het internationale fintech-landschap.


Als aftrap van het partnerschap zal Hyfen zijn eerste module voor Ruler in 2023 opleveren. Deze 'Regulatory Change' module stelt bedrijven in staat om op efficiënte wijze alle nieuwe regelgeving vast te leggen, te beoordelen en te implementeren in het steeds evoluerende EU-regelgevingslandschap. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en automatisering, helpt de module van Rulers financiële instellingen om updates van regelgeving voor te blijven, risico's te beperken en naleving van de nieuwste normen te borgen. Met deze module kunnen de klanten van Ruler vol vertrouwen door complexe regelgeving navigeren, waardoor tijd en middelen worden bespaard terwijl excellente naleving wordt gegarandeerd.


Ronald van Dijk, co-founder van Ruler: "Om het complianceproces echt te vereenvoudigen, streven we ernaar onze software zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk te maken. Hyfen's expertise in compliant cloud-infrastructuur en hun staat van dienst in het ontwikkelen van toegankelijke software oplossingen sluiten perfect aan bij onze visie.
Van Dijk benadrukt het belang van IT-security voor Ruler en stelt: "Beveiliging is van het allergrootste belang voor ons. Hyfen's expertise in compliant cloudinfrastructuur zorgt ervoor dat Ruler zich naadloos kan aanpassen aan verschillende regelgevende kaders, vereisten voor gegevensbescherming en branchespecifieke nalevingsnormen in heel verschillende landen.

Compliant cloudservices: de basis van succes

De Compliant Cloud van Hyfen vormt de basis voor Ruler's internationale schaalvergroting. Met een sterke focus op compliance, robuuste IT-security en op maat gemaakte services, zorgt Hyfen ervoor dat de fintech-applicatie van Ruler veilig, compliant en met hoge beschikbaarheid aangeboden kan worden in elke beoogde markt. Door gebruik te maken van de infrastructuur van Hyfen, kan Ruler zijn activiteiten met vertrouwen uitbreiden en tegelijkertijd voldoen aan de strenge compliaycenormen van elk rechtsgebied, waardoor vertrouwen wordt opgebouwd bij klanten en belanghebbenden.


Hidde Terpoorten, CEO van Hyfen "We zijn vereerd om samen te werken met Ruler en hun internationale opschaling te ondersteunen met onze Compliant Cloud-services. Bij Hyfen zetten we ons in om veilige en conforme cloudinfrastructuur te bieden die is afgestemd op de unieke behoeften van de fintech industrie. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de groei van Ruler door ervoor te zorgen dat hun fintech-applicatie compliant, veilig en gebruiksvriendelijk blijft op internationale markten. Samen zullen we nieuwe kansen ontsluiten, innovatie stimuleren en nieuwe maatstaven stellen voor het fintech-ecosysteem.

Conclusie:

De samenwerking tussen Hyfen en Ruler markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van Ruler richting internationale expansie. Door klant te worden van Hyfen's Compliant Cloud, krijgt Ruler toegang tot een betrouwbare, veilige en compliant infrastructuur, afgestemd op de unieke behoeften van de fintech-industrie. Met de voortdurende ondersteuning in softwareontwikkeling en expertise van Hyfen is Ruler's gepositioneerd voor internationaal succes. Samen staan Hyfen en Ruler klaar om innovatie te stimuleren, nieuwe marktkansen te benutten en een revolutie teweeg te brengen in het fintech-landschap met compliant cloudservices die internationale groei mogelijk maken.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page