top of page

Hidde (CEO Hyfen) op bezoek bij de Compliance Adviseert Podcast
Onze CEO Hidde Terpoorten was recent op bezoek bij de Compliance Adviseert Podcast om meer te vertellen over de ontstaan geschiedenis van Hyfen, onze visie op klantreizen en welke rol Hyfen als marktinfrastructuur voor de Pensioensector inneemt.


Hidde ging enthousiast het gesprek aan met Jeroen Broekema over de rol en impact van Compliance in de Pensioensector, innovatie in combinatie met de Assurance Frameworks ISAE3402 & SOC2 kwamen ter sprake en nieuwe Europese wetgeving als DORA kon natuurlijk niet ontbreken.


Luister nu de Podcast op jouw favoriete platform:Over de Compliance Adviseert Podcast

De Compliance Adviseert Podcast bestaat vier jaar en op de verschillende podcastkanalen zijn meer dan 100 afleveringen gepubliceerd in die periode. In de loop der tijd is de podcast een bekende naam geworden voor compliance professionals in de financiële sector en ook breder (in de financiële wereld) is er veel interesse voor de podcast.


Over Hidde Terpoorten

Hidde is van huis uit Financial Engineer die na ruim 7 jaar bij APG Risk & Compliance als Innovation Lead de spin-off Hyfen is gestart. Als CEO van Hyfen richt Hidde zich op de samenwerking met het Pensioenecosysteem om gezamenlijk geïntegreerde diensten te ontwikkelen.


Comentarios


bottom of page