top of page
Fytter logo

Help je deelnemers met hun financiële fitheid

Deelnemers baseren keuzes over de financiële toekomst niet alleen op cijfers. Met Fytter geef en krijg je inzicht in houding en gedrag en activeer je deelnemers om aan de slag te gaan met geldzaken.

Keuzebegeleiding

Geef deelnemers de best passende ondersteuning en informatievoorziening gebaseerd op hun financiële fitheid.

Next best action

Op basis van de persoonlijke fitscore wordt er altijd een next best action geboden waarmee deelnemers verder aan de slag kunnen met hun financiële toekomst.

Gepersonaliseerde klantreizen

Gebruik de fitscore van deelnemers om klantreizen verder te personaliseren en handelingsperspectief op maat aan te bieden.

Over Fytter

Kijk verder dan cijfers en inhoud

Het is bij financiële dienstverlening gemakkelijk om alleen focus te hebben op cijfers en inhoud. In de praktijk blijken houding en gedrag minstens zo belangrijk te zijn bij het maken van belangrijke keuzes over de financiële toekomst. Fytter nodigt deelnemers uit om hun financiële fitheid te onderzoeken en biedt een fitscore op basis van houding en gedrag.

Zorgplicht en zorgambitie

Fytter geeft invulling aan de zorgplicht en zorgambitie voor deelnemers. Het ondersteunt het deelnemer onderzoek en helpt bij het activeren van deelnemers. Activeer je deelnemers om aan de slag te gaan met hun financiële toekomst en onderzoek welke deelnemers gebaat zijn bij extra begeleiding of advies. Fytter kan tevens pro-actief aangeboden worden bij relevante life-events om een deelnemer altijd actueel inzicht te geven.

Wetenschappelijk financieel fit model

Fytter maakt gebruik van het Financieel Fit model wat in opdracht van APG door PWC en de Universiteit van Maastricht is gevalideerd in 2021. Het model bestaat uit 57 vragen verdeeld over 4 hoofdcomponenten met elk 4 sub-componenten. 

De hoofdcomponenten zijn los van elkaar in te vullen en tonen aan het einde van het component direct de bijbehorende score onderverdeeld in de 4 sub-componenten.

Volledig te integreren en personaliseren

Fytter is volledig embedded op te nemen in eigen systemen en communicatiekanalen als portalen of websites. Het is verder mogelijk om logo’s, kleurstellingen en informatie volledig aan te passen om naar wens om altijd een unieke klantervaring te kunnen bieden. De fitscores kunnen tevens gebruikt worden om verdere diensten of klantreizen te personaliseren.

Hoofdcomponenten:

  • Pensioen

  • Inkomsten en uitgaven

  • Vermogen en schulden

  • Buffer en risico’s

Sub-Componenten:

  • Kennis

  • Motivatie

  • Gedrag

  • Financiële situatie

Altijd een Next Best Action

De fitscore is het startpunt, nadat een deelnemer inzicht heeft gekregen in zijn of haar fitscore wordt er een Next Best Action getoond welke volledig configureerbaar is. Bied een adviesgesprek aan of stuur een deelnemer juist door naar de eigen website met relevante informatie. Verhoog de activatie van deelnemers en faciliteer een gezonde financiële toekomst.

Modulair en snel inzetbaar

Fytter is een Plug & Play dienst, standaard compleet en in enkele dagen in te zetten. Door het proven model van Fytter biedt het met een standaard implementatie reeds veel waarde met mogelijkheden om extra modules en maatwerk te configureren naar wens. Geen langdurige implementatietrajecten, wel snel financieel fittere deelnemers.

Hoe kunnen we jou helpen?

bottom of page